Comisarii Avramopoulos, King și Jourová participă la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție

Intrebari despre U.E? Apelati serviciul central de informare EUROPE DIRECT 0080 067 891 011
Comisarii Avramopoulos, King și Jourová participă la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție

Comisarii Avramopoulos, King și Jourová participă la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție

Publicat la 06.02.2019

Comisarul european pentru migrație, cetățenie și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, împreună cu Julian King, comisarul responsabil pentru Uniunea securității, și Věra Jourová, comisarul responsabil pentru justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen se vor afla la București în perioada 7 – 8 februarie pentru a participa la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție din UE.

Evenimentul este găzduit de Președinția României la Consiliul UE și include următoarele momente deschise reprezentanților media:

Joi, 7 februarie

 +/- 8.30 EET/ 7.30 CET – Declarația la sosire (doorstep) a comisarului european Dimitris Avramopoulos, Palatul Parlamentului, intrarea C1 - sesiunea dedicată afacerilor interne

+/- 17.15 EET/ 16.15 CET – conferință de presă comună susținută de comisarul european pentru migrație, cetățenie și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos și ministrul afacerilor interne, Carmen Dan la finalul sesiunii dedicate afacerilor interne, sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului

Vineri, 8 februarie

+/- 9.40 EET/ 8.40 CET – Declarația la sosire (doorstep) a comisarului european Věra Jourová, Palatul Parlamentului, intrarea C1 - sesiunea dedicată justiției

+/- 15.30 EET/ 14.30 CET – Conferință de presă comună susținută de comisarul european pentru justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen, Věra Jourová și ministrul de justiție Tudorel Toader la finalul sesiunii dedicate justiției, sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului

 

Informatie preluata de la: https://ec.europa.eu/romania/news/20190206_reuniune_informala_justitie_afaceri_interne_ro 

Alte Stiri:

Noi estimări ale componenței viitorului Parlament European (UE28)
Noi estimări ale componenței viitorului Parlament European (UE28)
18.04.2019
PE a lansat astăzi cea de-a patra și ultima ediție a estimărilor viitoarei sale componențe (751 de mandate), în baza sondajelor naționale reprezentative colectate. Parlamentul European a ... detalii
Poliția de frontieră și garda de coastă UE: 10.000 de angajați până în 2027
Poliția de frontieră și garda de coastă UE: 10.000 de angajați până în 2027
17.04.2019
Eurodeputații au adoptat miercuri noi măsuri de consolidare a poliției de frontieră și a gărzii de coastă, pentru o mai bună protecție a granițelor externe ale UE.  M... detalii
Siguranța alimentară: PE adoptă noi măsuri pentru a spori încrederea consumatorilor
Siguranța alimentară: PE adoptă noi măsuri pentru a spori încrederea consumatorilor
17.04.2019
Eurodeputații au adoptat miercuri noi măsuri pentru a asigura fiabilitatea și transparența procedurii de evaluare a riscurilor în domeniul siguranței alimentare.  Pa... detalii
Noile reguli europene pentru protecția avertizorilor de integritate au fost aprobate
Noile reguli europene pentru protecția avertizorilor de integritate au fost aprobate
16.04.2019
Cei care dezvăluie informații dobândite în context profesional asupra unor activități ilegale sau dăunătoare vor fi mai bine protejați de noi reglementări europene aprobate m... detalii
PE aprobă reguli pentru dotarea vehiculelor cu tehnologii ce pot salva vieți
PE aprobă reguli pentru dotarea vehiculelor cu tehnologii ce pot salva vieți
16.04.2019
Elemente de siguranță, precum asistența inteligentă pentru controlul vitezei și sistemul avansat de frânare de urgență, vor trebui instalate în vehicule noi începâ... detalii