Evenimente

Campania „Viitorul Europei, viitorul tău” la Vaslui

La începutul campaniei de informare dedicate alegerilor europene, nu ne-am așteptat să fie atât de bine primită de publicul tânăr din regiune. Chiar dacă elevii de clasa a XII-a simt stresul examenelor pentru care se pregătesc și au un program încărcat, faptul că vor avea ocazia de a vota pentru prima dată în curând le captează repede interesul și vor să afle mai multe informații.

Atunci când, la începutul întâlnirii, sunt doar câteva mâini ridicate la întrebarea „cine merge la vot pe 26 mai?”, iar la sfârșit toate mâinile sunt sus la aceeași întrebare, putem spune că misiunea noastră a fost îndeplinită. Am aflat tot acum pentru ce vor vota tinerii cu care am stat de vorbă și vă spunem și vouă câteva din preocupările lor: un viitor mai bun, schimbări majore în bine, educație, dezvoltare, dreptate, siguranță, combaterea corupției. Am aflat de asemenea că tinerilor le pasă de viitorul lor, de comunitatea din care fac parte și înțeleg că sunt și ei direct vizați de evenimente precum alegerile.

Europe Direct Nord-Est a organizat cel de-al patrulea eveniment din cadrul campaniei de informare „Viitorul Europei, viitorul tău”, miercuri, 10 aprilie 2019. De data aceasta, am făcut cunoștință cu 40 de elevi de clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, din Vaslui, prin intermediul colegilor noștri de la Europe Direct Vaslui, cărora le mulțumim pentru ocazia de a discuta cu tineri receptivi și care au curajul de a-și exprima liber opiniile. #DeDataAstaVotez #AlegeriEuropene #EuropeDirectNordEst 

Accesează Facebook

Articole similare

Vizualizați și
Închide
Butonul înapoi la început