Știri

Comisia aprobă o schemă din România în valoare de 1,4 milioane EUR pentru sprijinirea sectorului sportului din municipiul Miercurea-Ciuc, afectat de pandemia de COVID-19

Ajutoare de stat: Comisia aprobă o schemă din România în valoare de 1,4 milioane EUR pentru sprijinirea sectorului sportului din municipiul Miercurea-Ciuc, afectat de pandemia de COVID-19. 

Comisia Europeană a aprobat o schemă din România în valoare de 1,4 milioane EUR (6,9 milioane RON) pentru sprijinirea cluburilor sportive din municipiul Miercurea-Ciuc în contextul pandemiei de COVID-19.

Acest sprijin public a fost aprobat în temeiul cadrului temporar privind ajutoarele de stat. În cadrul schemei, ajutoarele vor lua forma unor granturi directe până la o valoare maximă de 700 000 EUR (3,46 milioane RON) per beneficiar.

Schema va fi putea fi accesată de întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) care își desfășoară activitatea în sectorul sportului din municipiul Miercurea-Ciuc. Sunt eligibile pentru ajutor costurile legate de: (i) contracte de activități sportive și cheltuieli de călătorie pentru activități sportive; (ii) achiziționarea de echipamente specifice pentru sport și (iii) alte cheltuieli de exploatare legate direct de contractele de activități sportive, inclusiv pentru achiziționarea de materiale, de consumabile și de produse similare. […]

[…] Citiți știrea completă accesând Website Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Informație și imagine preluate de la Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Articole similare

Butonul înapoi la început