Evenimente

Eveniment ad-hoc: Sesiune online de informare europeană pentru Clubul de educație pentru democrație „Agora Stephanos – 2020”

Europe Direct Nord-Est a răspuns cu drag invitației doamnei inspector prof. Elena Preda, de a prezenta misiunea și activitatea centrului nostru de informare, pentru elevi ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Scopul intervenției noastre online a fost popularizarea rolului Europe Direct și diseminarea de informații despre oportunități europene de implicare pentru tineri, chiar și în contextul pandemiei.

Detalii despre eveniment: la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” – Târgu-Neamț, în data de 28 octombrie 2020, în sala muzeală a colegiului, în prezența dnei director prof. Adina Margine, a dnei director adjunct, prof. Daniela Bocăneț și în prezența fizică a unui număr redus de elevi, conform reglementărilor legale, însă prin prezența online a celorlalți membri fondatori, a fost înființat Clubul de educație pentru democrație „Agora Stephanos – 2020”, datorat membrilor fondatori, elevii claselor a XI-a RA, RB, RC, RD. Obiectivul principal al clubului este educația „peer to peer”, fondatorii clubului fiind cei care vor decide programul, acțiunile, atragerea de membri, predarea ștafetei.

 

Articole similare

Vizualizați și
Închide
Butonul înapoi la început