Știri

Începe Forumul Global al Democrației la București: 4 zile, 72 de dezbateri, 200 de vorbitori și sute de participanți din toată lumea!

Europuls – Centrul de Expertiză Europeană lansează a XII-a ediție a Forumului Eurosfat, care anul acesta capătă o dimensiune internațională prin Forumul Global privind Democrația Directă Modernă ce va avea loc pentru prima dată în Europa de Est.

Evenimentul internațional se va desfășura în perioada 15-18 mai 2024, în București, România și va găzdui dezbateri electorale de substanță, precum și sesiuni pe multiple teme legate de nivelul de încredere în democrație.

Forumul Global privind Democrația Directă Modernă este o conferință participativă care atrage anual peste 500 de participanți din peste 60 de țări, fiind organizat de organizații ale societății civile în parteneriat cu instituții locale. În România, conferința va fi găzduită de  Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, ONG-ul Democracy International, Primăria București, Universitatea din București și Swiss Democracy Foundation.

[…] Citiți știrea completă accesând Website-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Articole similare

Butonul înapoi la început