Știri

NextGenerationEU: Plățile efectuate în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență depășesc 150 de miliarde de EURO

După plata de azi a unei sume de 6 miliarde EUR în favoarea Spaniei, Comisia a acordat până acum peste150 de miliarde EUR statelor membre în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență (MRR).

În puțin peste doi ani de la crearea sa, Mecanismul de Redresare și Reziliență a stimulat reforme și investiții transformatoare în toate statele membre ale UE, accelerând tranziția verde și cea digitală și sporind reziliența globală a Uniunii.

După plata de azi a unei sume de 6 miliarde EUR în favoarea Spaniei, Comisia a acordat până acum peste150 de miliarde EUR statelor membre în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență .

Aceasta este o etapă importantă în punerea în aplicare a Mecanismului de redresare și reziliență, instrumentul-cheie aflat în centrul planului de redresare NextGeneration pentru Europa, în valoare de 800 de miliarde EUR. În puțin peste, MRR a stimulat reforme și investiții transformatoare în toate statele membre ale UE, accelerând tranziția verde și cea digitală și sporind reziliența globală a Uniunii.

[…] Citiți știrea completă accesând Website-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Articole similare

Butonul înapoi la început