Știri

Sofia Scarlat din România a fost selectată în calitate de membru al Comitetului consultativ al tinerilor pentru parteneriate internaționale 2023-2025 al Uniunii Europene

Ziua Internațională a Tineretului: UE anunță componența Comitetului consultativ al tinerilor pentru parteneriate internaționale pentru 2023-2025.

Înaintea Zilei Internaționale a Tineretului, care se va celebra mâine, 12 august, Comisia Europeană a anunțat astăzi numele celor 25 de tineri selectați în calitate de membri ai Comitetului consultativ al tinerilor pentru parteneriate internaționale 2023-2025 al Uniunii Europene. Comitetul consultativ va oferi consiliere comisarului pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, și Direcției Generale Parteneriate Internaționale cu privire la participarea și capacitarea tinerilor în cadrul acțiunii externe a UE. Aceasta este cea de a doua ediție a Comitetului consultativ al tinerilor pentru parteneriate internaționale, după ce primul grup de membri și-a încheiat mandatul în iulie.

[…] Citiți știrea completă accesând Website-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Articole similare

Butonul înapoi la început