Știri

Te invităm să descoperi organizația din care facem parte!

Dacă te-ai întrebat vreodată cine este ADR Nord-Est și ce face în domeniul dezvoltării regionale, în Regiunea Nord-Est, … acum ai ocazia să afli!

 

Am creat o scurtă incursiune de cunoaștere a organizației noastre, la care te invităm să iei parte și să descoperi imaginea de ansamblu a ceea ce facem concret în folosul Regiunii!  Video ‘Descoperă ADR Nord-Est’ îți oferă ocazia să afli sau să revezi informații corecte și complete ce îți pot fi de folos în activitatea proprie, curentă sau viitoare, să descoperi proiecte și inițiative care se întâmplă în Regiunea Nord-Est și de care poți beneficia şi tu! 

…și asta nu e tot! 

Sunt câțiva pași simpli pe care dacă îi urmezi, poți câștiga unul din cele 3 premii pentru dezvoltarea ta profesională:

1/Urmărește video și spune-ne, în #comentarii pe paginile de Facebook și/sau LinkedIn ADR Nord-Est, un lucru nou aflat / o informație care îți este de folos și pe care ai descoperit-o urmărind acest material, până pe 12 iulie 2021.

2/Fii generos! Împărtășește acest video și cu prietenii tăi, printr-un ‘#SHARE’! Dacă o doză de informație potrivită le poate pune ideea în mișcare, îți vor fi recunoscători! 

3/Apoi, … rămâi conectat cu noi, deoarece îți vom răsplăti curiozitatea și generozitatea oferindu-ți șansa de a câștiga unul din cele 3 premii care să te ajute în continua ta dezvoltare profesională.

 

PREMII:

1/VOUCHER pentru un 1 loc gratuit în cadrul programului de formare profesională acreditat ANC: MANAGER de PROIECT oferit de CRS Nord-Est 

2/VOUCHER pentru 1 loc GARANTAT într-unul dintre programele on-line Rubik Hub (la alegere): RubIkigai (auto-descoperire antreprenorială) sau RubikEdu (educaţie antreprenorială) 

3/MEET THE MENTOR: 4 ședințe de mentoring online, de 1 oră/săptămână, timp de 4 săptămâni, cu unul dintre directorii ADR Nord-Est, la alegere în funcție de domeniul tău de interes.  

 

 

PERIOADĂ CONCURS:
14 iunie – 12 iulie 2021
Tragerea la sorți a celor 3 câștigători va fi pe 14 iulie 2021, pe pagina de Facebook ADR Nord-Est.

*Regulamentul concursului și alte detalii pot fi găsite pe website-ul ADR Nord-Est, aici: https://www.adrnordest.ro/descopera-adr-nord-est/ 

 

Succes tuturor!

Articole similare

Butonul înapoi la început