Știri

Viitorul Europei: recomandările cetățenilor privind economia mai puternică, justiție socială & locuri de muncă, educație, cultură, tineret, sport & transformare digitală

În perioada 25-27 februarie, aproximativ 200 de cetățeni din toate statele membre, cu vârste și din medii diferite, își vor finaliza recomandările pentru viitorul Europei în cadrul grupului de dezbatere al cetățenilor europeni pe tema „O economie mai puternică, justiție socială și locuri de muncă / Educație, cultură, tineret, sport / Transformarea digitală”.

Cele cinci direcții de lucru ale grupului de dezbatere sunt: „Munca în Europa”, „O transformare digitală etică și sigură”, „O societate justă”, „Învățarea în Europa” și „O economie pentru viitor”. Recomandările adoptate vor fi prezentate de cetățeni din cadrul grupului și discutate în cadrul reuniunii plenare a conferinței din 11-12 martie 2022 de la Strasbourg (Franța).

Această a treia sesiune a grupului va fi găzduită de Institutul pentru Afaceri Internaționale și Europene din Dublin, Irlanda, cu respectarea deplină a măsurilor sanitare aplicabile, participanții care nu vor putea călători conectându-se de la distanță.

Stire preluata de la Reprezentanta Comisiei Europene in Romania:

https://romania.representation.ec.europa.eu/news/viitorul-europei-recomandarile-cetatenilor-privind-economia-mai-puternica-justitie-sociala-locuri-de-2022-02-22_ro

 

Articole similare

Butonul înapoi la început